Laadukkaita ja maistuvia konditoriatuotteita

Maistuvat kakut Siilinjärven idyllistä

Soita meille!

Maistuvat konditoriatuotteet Siilinjärven idyllistä

Yhteydenotto

Maistuvat konditoriatuotteet Siilinjärven idyllistä

Yhteydenotto
icon

Kahvila-Konditoria Tunnisen & Supisen oma leipomo valmistaa herkulliset kakut, kahvileivät ja muut leivonnaiset Siilinjärvellä. Leipomosta vastaa leipuri Harri, jolla on alan kokemusta jo kolmen vuosikymmenen ajalta.

Leivonnaiset mukaan tai paikan päällä

Palvelemme pääosin kotitalouksia. Kun etsit herkkuja juhliin, ole ystävällinen ja tilaa tuotteet etukäteen soittamalla! Osaa tuotteistamme on saatavilla myös vitriinissä valmiina, joten tervetuloa nauttimaan tunnelmallisesta hetkestä kahvikupin ja lämpimäisen äärellä myös paikan päällä joko sisällä kahvilassa tai kesäisin terassilla.

Herkut kaikkiin hetkiin

Juhliin

Meiltä saat mainiot juhlaherkut runsaina notkuviin pitopöytiin. Esimerkiksi erilaiset kakut ovat klassikkoja, jotka maistuvat vieraille juhlassa kuin juhlassa. Mieti, sopiiko sinun juhlaasi perinteinen kilokakku, juhlava täytekakku vai kenties suolainen voileipäkakku, vai tarvitsetko useamman? Meiltä saat myös toiveidesi mukaisen hääkakun elämäsi tärkeimpään päivään.

Kysy kakku-unelmasi toteuttamisesta!

Kodin kahvipöytään

Juhlapöydillä ei ole yksinoikeutta suussasulaviin konditoriatuotteisiin! Välillä on kiva piristää arkista kahvipöytää tavallista paremmilla pullilla tai muilla ihanilla kahvileivillä, kun on vieraita tulossa tai muuten vain. Kata kukkamaljakko, keitä kahvit – ja kanna pöytään korillinen höyryäviä korvapuusteja.

Lahjaksi tai tuliaiseksi

Kuten tiedämme, tie sydämeen käy vatsan kautta. Siksi pikkuleivät ja muut leipomomme tuotteet ovat näppäriä viemisiä tuliaisiksi, kun menet kylään vaikkapa naapurille tai sukulaiselle. Ne ovat myös mutkattomia lahjoja.

Otamme huomioon erikoisruokavaliot

Teemme tilauksesta leivonnaiset myös erityisruokavalioihin. Harkitse esimerkiksi sokerittoman ja gluteenittoman vaihtoehdon tarjoamista erityisesti isommissa juhlissa, vaikka kukaan vieraista ei olisi sitä erikseen vaatinut: erityisruokavaliot ovat yleistyneet myös niillä, joille se ei ole lääketieteellinen edellytys.


Tilaa kaikenlaiset kakut Siilinjärvellä meiltä, Kahvila-Konditoria Tunninen & Supiselta.